Network infrastructure design

Network infrastructure design

Digitale technologieën die voor u werken
MIL begrijpt dat bekwaamheid in netwerkprotocollen en -diensten zoals TCP / IP, SONET, MPLS, VoIP, IPSec, Frame Relay en ATM van vitaal belang zijn voor digitale netwerken. Als zodanig zijn we voorbereid om uw moeilijkste netwerkproblemen op te lossen. MIL is vloeiend in ontwerp- en integratieondersteuning voor topologieën, zoals Full en Partial Mesh Networks, Local Area Networks (LAN), Metropolitan Area Networks (MAN), Wide Area Networks (WAN) en Mobile Ad Hoc-netwerken. Onze technici bieden satellietcommunicatieprofessionals en Cisco gecertificeerd personeel en zijn gespecialiseerd in het ontwerp van de netwerkinfrastructuur, inclusief het ontwerp van de buiten- en binnenkant van de kabelfabriek, het ultramoderne ontwerp van in-row koelkasten en het ontwerp van fouttolerante voedingssystemen.

Onze Cisco Certified Network Engineers (met CCNP-, CCDP-, CCNA-, CCDA-professionals) en geregistreerde communicatiedistributieontwerpers (RCDD) hebben geavanceerde kennis, training en expertise op het gebied van digitale netwerktechnologieën. Alle MIL-ingenieurs blijven op deze gebieden actueel zodat we u de meest efficiënte en up-to-date diensten kunnen bieden. Veel van de waarde van ons team is direct gerelateerd aan het opdoen van ervaring met opdrachten ter ondersteuning van JWICS, NIPRnet, SIPRnet-netwerkontwerp en backhaulontwerp voor digitale microgolven.

Network Infrastructure design; network infrastructure; netwerkbeheerder; ict; netwerk implementatie;
Network Infrastructure design; network infrastructure; netwerkbeheerder; ict; netwerk implementatie;

Network Infrastructure Setup

Netwerk datakabels
We kunnen CAT5e-, CAT6- en CAT7-bekabeling installeren. Het is geschikt voor nieuwe installaties die moeten voldoen aan de nieuwste normen en is gegarandeerd voor alle bekende datakabels en apparatuurprotocollen. Voor veel bedrijven is CAT5e een betaalbare optie die meer dan alle noodzakelijke dagelijkse bedrijfsactiviteiten aankan.
Daarnaast bieden we glasvezelkabel. Deze kabels kunnen in elke gewenste lengte en maat worden geleverd. Er zijn zowel single-mode als multi-mode kabels beschikbaar.
Patchkasten of patchpanelen
We leveren en installeren alle soorten patchkasten. Dit is afhankelijk van het aantal UTP-verbindingen, of spraak- / gegevensverbindingen en patchkasten.