Business wifi solutions

Wifi network design

Een snel, zeer veilig draadloos netwerk is van cruciaal belang voor elk succesvol bedrijf. Het maakt een snelle, beveiligde verbinding met elk Wi-Fi-compatibel apparaat op kantoor mogelijk.

We ontwerpen en installeren draadloze netwerken voor grote kantoren, hotels, winkelruimten, huizen en assistentiewoningen met behulp van de nieuwste technologie. We bieden een aangepaste draadloze netwerkoplossing in elk gebouw om kosteneffectieve, high performance low latency wifi te bieden. 

Onze netwerkoplossingen omvatten:
-Draadloos netwerkontwerp en implementatie
– 2.4 GHz en 5 GHz Dekking en warmtekaartplan
– Site-enquête uitvoeren

Wifi network management

Wifi access point is tegenwoordig een onmisbaar en erg belangrijk technologie voor bedrijven en organisaties. Het is belangrijk om de nieuwste draadloos internet technologie te gebruiken om voorop te blijven lopen. Dat is ook het geval bij onze draadloze internet wifi access point oplossingen. 

Er zijn verschillende bedreigingen voor draadloze systemen. Het is daardoor erg belangrijk om een ​​veilig en een juiste toegangspunt te hebben en deze ook goed te beheren. 

Het is belangrijk om te overwegen om draadloze toegangspunten te gebruiken die niet alleen veelzijdig zijn, maar ook gemakkelijk schaalbaar zijn om aan uw toekomstige zakelijke behoeften te voldoen. Daarom geven we u graag adviezen over draadloze toegangspunten op basis van uw organisatie, op omvang van uw organisatie en uw zakelijke behoeften. 
We houden de technologie van vandaag nauw in de gaten en denken mee met de ICT-oplossingen van 2020.
Dit om u de juiste hardware en software selectie te kunnen maken voor een ideale oplossing voor uw corporate omgeving.

corporate wireless access point
corporate wireless access point